Cégünk megoldásokat szolgáltat automatizált folyamatokhoz, illetve olyan berendezéseket, szoftvereket és fogyóeszközöket kínálunk, amelyek világszerte javítják az emberek életminőségét, az élelmiszer- az ital- és dohányiparban, valamint a kozmetika- és autóiparban, a kiskereskedelemben, a logisztikai szolgáltatásokban, a gyógyszerészet és egészségügy, valamint az elektronika, a kábelgyártás és más szakterületeken belül is.

15 éves tapasztalattal rendelkezünk Romániában és több mint 7 éves tapasztalattal, a Moldovai Köztársaságban, megoldások fejlesztésében és azok megvalósításában az ipari automatizálás szakterületén, valamint számos, a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően megvalósított projekteken belül, ahol speciális igényekhez létrehozott szolgáltatásokat és termékeket kínáltunk.

Cégünk sikere, ügyfeleink sikerétől függ. Ezért fő célunk az, hogy értéket adjunk és elismerést hozzunk ügyfeleink üzleti tevékenységéhez, hogy maximalizálhassuk a szolgáltatások kiszervezésének előnyeit és ezáltal járuljunk hozzá az ügyfelek által kívánt eredmények eléréséhez.

Többéves tapasztalattal rendelkező, szakemberekből álló csapat vagyunk, ezen a szakterületen elismert minősítésekkel, amely folyamatosan, az ügyfél igényeinek teljes körű kielégítésére törekszik.

Országos lefedettség: Románia, Szerbia, Moldovai Köztársaság, Montenegró, Koszovó és Bosznia-Hercegovina.