Compania noastra

Cu 15 ani experienta in dezvoltarea si implementarea solutiilor de automatizari pentru industrii si cu multe proiecte la activ la cele mai inalte standarde de calitate, GTS Automation va ofera servicii si solutii pentru nevoile specifice ale afacerii dumneavoastra.

Succesul companiei noastre este succesul clientilor nostri. De aceea, obiectivul nostru principal este acela de a aduce valoare si recunoastere afacerii clientilor nostri, de a le maximiza beneficiile prin serviciile pe care le oferim si de a contribui astfel la obtinerea rezultatelor dorite.

Suntem o echipa de profesionisti cu experienta si certificate recunoscute in domeniu si ne asiguram constant ca nevoile clientilor nostri sunt indeplinite in totalitate.

Acoperim Moldova, Ungaria, Romania, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Bosnia si Hertegovina.

gts automation

GTS 

AUTOMATION

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE

+25.000

SOLUTII
VANDUTE

8

TARI
ACOPERIRE

+130

ECHIPA
EXPERTI

15

ANI DE expeRIENTA

Despre noi

Compania noastra va ofera solutii pentru automatizarea proceselor, echipament, software si consumabile care imbunatatesc calitatea vietii oamenilor din intreaga lume in industria alimentara, a bauturilor, a tutunului, industria cosmetica, automotive, retail, transport si logisticica, farmaceutica si medicala, industria electrica si electronica, cabluri, metalurgie si alte domenii.

Contact:

Lasa-ne un mesaj si te vom contacta:

00373.600.93.145

Str. Uzinelor, nr. 7, Of. 1, Chisinau, Republica Moldova