• Fedezze fel a lézerjelölő állomások teljes választékát!

  Az általunk kínált állandó lézeres jelölőállomások segítségével dedikált munkaállomásokat hozhat létre. Ezen felül zökkenőmentesen integrálhatók a meglévő gyártósorokba. Ezenkívül lehetővé teszik az alkatrészek jelölését kis, közepes és nagy sorozatban. A burkolatok átméretezése, speciális segédprogramok létrehozása, további mozgások (Z-tengely, forgótengely) beállítása kérésre elérhető opciók. Ezek az állomások Itterbium (Yb) lézerforrással vannak felszerelve, a legmodernebb technológiával, ultra nagy teljesítményűek és könnyen kezelhetők, a berendezés nem igényel karbantartást. A technológiát  bármilyen típusú anyag jelölésére használják, a műanyagtól a fémig, és lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt minőségi jelölést kapjon.

  L-Box lézeres jelölő állomás

  Kompakt és könnyen felszerelhető egy munkaasztalra. A nyomonkövethetőség, az azonosítás vagy a dekoratív jelölés ipari alkalmazásainak megvalósítására készült.
  Külső méretek: 505 x 770 x 765 mm
  A jelölendő alkatrészek maximális magassága: 223 mm
  A jelölendő alkatrészek maximális hossza: 440 mm

  XL-Box lézeres jelölő állomás

  Ismert a jelölések készítésével foglalkozó munkák termelékenységének növelése és az alkatrészek nyomonkövethetőségének elérése érdekében. Tökéletesen alkalmas bármilyen fém- vagy műanyagtípuson történő egyértelmű alfanumerikus, vonalkód vagy 2D DataMatrix jelölésekhez. Ezenkívül lehetővé teszi az automatikusan vezérelt robotcellák integrálását.
  Külső méretek: 655 x 755 x 995 mm
  A jelölendő alkatrészek maximális magassága: 370 mm
  A jelölendő alkatrészek maximális hossza: 570 mm

  XXL-Box lézeres jelölő állomás

  Kifejezetten a nagyméretű alkatrészek jelölésére szolgál. Három méretben (800, 1200 és 1600 mm széles) kapható, és lehetőséget kínál az 520 mm-ig terjedő magasságú és 820 mm-es hosszúságú alkatrészek megjelölésére. Különösen nagy terhelésével az XXL-Box lézeres jelölő állomás a legversenyképesebb megoldás a minőségi jelölések készítésére nagy alkatrészeken.

  ALKALMAZÁSOK:

  Read More
 • FEDEZZE FEL A VÁKUUMMAL MŰKÖDTETETT KEZELÉSI MEGOLDÁSOK ELŐNYEIT!

  Különböző méretű, legfeljebb 250 kg-os dobozokat kell kezelnie? Vagy bármilyen más rakományt (zsákok, dobozok, panelek, hordók és konténerek, tálcák, élelmiszerek, nem szabványos rakományok, üres raklapok, gerendák, táblák, üveglemezek, ajtók)?

  Vákuummal működő manipulátoraink lehetővé teszik, hogy ezeket a feladatokat erőfeszítés nélkül és teljes biztonságban működtesse!

  A berendezés alkalmazkodik az összes tevékenységi ágazathoz, hogy maximalizálja a termelékenységet, a termékbiztonságot és ugyanakkor csökkentse a munkahelyi balesetek kockázatát.

  Read More
 • Hibátlan szkennelés és maximális nyomon követhetőség kiskereskedelmi egységekben

  A kiskereskedelmi rendszerben a gyorsaság, a pontosság és a tökéletes nyomon követhetőség a kulcs az ügyfelek elégedettségéhez. Az online értékesítés új kihívást jelent, így ma minden rendszernek képesnek kell lennie az ilyen típusú értékesítések kezelésére,  ugyanakkor biztosítsa a jövedelmezőség hatékonyságát. A legfontosabb ügyfelek egyre nagyobb igényeket támasztanak, és a technológiának rugalmas megoldásokat kell kínálnia az ügyfelek elégedettségének és hűségének biztosítása érdekében. Akár élelmiszerekkel, akár nem élelmiszerekkel kereskedik, függetlenül attól, hogy Ön kiskereskedő, e-kereskedelem, vagy tégla- vagy habarcsüzleteket irányit, a Datalogic szkennerekkel minden vonalkód-olvasó alkalmazását elkészítheti.

  A Datalogic által kifejlesztett kiskereskedelmi szkennelési megoldásokat úgy tervezték, hogy hatékonyabbak legyenek, és a vásárlási élményt könnyűvé és kielégítővé varázsolják az ügyfelek számára, függetlenül attól, hogy hol és hogyan vásárolnak.

  A DATALOGIC SZKENNEREK HASZNÁLATÁNAK ELŐNYEI 

  – A vonalkódokat nagyon gyorsan leolvassák, igy az ügyfél rövid idő után elhagyja a pénztárgépet

  – Lehetővé teszik az összetett vonalkódok leolvasását, amelyek több információt is tartalmazhatnak, minden egyes területre jellemzően, ahol a kiskereskedelmi egység működik

  – Segít olyan rendszerek létrehozásában, amelyek figyelemmel kísérik a polcok töltöttségi fokát, hogy állandóan tele legyenek

  – Segít az áruk rendezésében és későbbi csoportosításában a különféle tételek elérése érdekében (akciós termékcsomagok, különféle vásárlók megrendelései stb.) 

  Read More
 • ROBOTIKUS MEGOLDÁSOK A FOLYAMAT INTELLIGENS AUTOMATIZÁLÁSÁHOZ!

  Az ipari robotok könnyen kezelhetők és teljes rugalmasságot kínálnak az egyes alkalmazásokhoz tartozó opciók sorozatának, az egyszerű integrációnak, a nagy teherbírásnak és a sokféle műveletnek köszönhetően.

  Az ipari robotok könnyen kezelhetők és teljes rugalmasságot kínálnak az egyes alkalmazásokhoz tartozó opciók sorozatának, az egyszerű integrációnak, a nagy teherbírásnak és a sokféle műveletnek köszönhetően.

  IPARÁGAK: autóipar, repülőgépipar, elektronika, élelmiszeripar, orvosi terület, műanyagipar, fémfeldolgozó ipar

  Echipa noastra va asigura managementul complet al proiectului, de la consultanta, design si pana la integrarea in linia de productie si servicii post-vanzare, prin intermediul departamentelor noastre specializate de proiectare, service si software.

  Csapatunk biztosítja a projekt teljes irányítását a tanácsadástól, a tervezéstől a gyártósorba történő integrálásig és az értékesítés utáni szolgáltatásokig, a speciális tervezési, szerviz és szoftver részlegeinken keresztül.

  ROBOTAUTOMATIZÁLÁSI ALKALMAZÁSOK AZ AUTÓIPARBAN

  Vonalindítási automatizálás: raklap felhelyezés és átvétel, kezelés

  Gyártási automatizálás: automatizált gyártósorok, feldolgozás (hegesztés, festés, préselés, simítás, vágás stb.)

  Vonalvégi automatizálás: csomagolás és válogatás, raklapozás

  ROBOTAUTOMATIZÁLÁSI ALKALMAZÁSOK AZ ÉLELMISZER- ÉS ITALIPARBAN Különösen az élelmiszer-feldolgozásban az ipari robotokkal végzett automatizálás biztosítja a mindig kiváló minőséget, javítja a válogatás minőségét és a kezelési időt, valamint a csomagolási folyamatok felgyorsításával növeli a termelést.

  Vonalindítási automatizálás: raklap felhelyezés, vonaladagolás

  Termelés automatizálás: kezelés és kiválasztás, folyamat-automatizálás (pl. szeletelés, töltés stb.), csomagolás

  Vonalvégi automatizálás: csomagolás kartondobozokba, raklapra rakás

  Read More
 • ÚJ! E-TOUCH a SIC MARKINGTÓL!

  Innovatív jelöléstechnikai megoldások és automatikus azonosítás az ipari termékek komplett nyomonkövethetőségének biztosítására.

  Legyen szó lézer, dot peen, vagy gravírozási technológiáról, az üzletág vezető SIC Marking mindhárom jelölési módszerre kínál megoldást.

  Read More
 • LET’S MEET AT INDUSTRY DAYS!

  Between 19-22 October, we invite you to meet at Industry Days at Hungexpo https://iparnapjai.hu/en/.

  Our team is eager to show you the latest technologies from permanent marking specialist SIC Marking and other solutions from the leading providers of the world for industries.

  GTS Automation is the unique distributor of SIC Marking in Hungary.

  Industry Days GTS Automation
  Read More