SOLUTII

brand protection identification marking

IDENTIFICAREA & PROTECTIA MARCII

In fata sarcinii tot mai dificile de gestionare a contrafacerilor si deturnarilor in cadrul lantului dvs. de aprovizionare, este esential sa identificati de unde provin cele mai mari pierderi si cum puteti sa le eliminati in viitor.

Pentru protectia si reputatia marcii: solutii care ajuta marcile sa isi protejeze investitiile, cota de piata si reputatia.

Pentru o trasabilitate sporită de-a lungul lantului de aprovizionare

Pentru respectarea cerintelor legale.

PROTEJATI-VA MARCA IMPOTRIVA CONTRAFACERILOR SI DETURNARILOR DE PE LANTUL DE DISTRIBUTIE,  IMBUNATATITI CONFORMITATEA CU CERINTELE LEGISLATIVE.

IDENTIFICAREA & PROTECTIA MARCII IMPOTRIVA DETURNARILOR

DETURNAREA MARFURILOR   (produsele vandute in afara lantului de distributie autorizat) pot pune in pericol imaginea marcii și chiar sanatatea consumatorului (deoarece pot fi contrafacute, formule diluate sau produse vechi, expirate, de exemplu).

Este imperativ pentru companii sa ramana proactive atunci cand vine vorba de vanzarea neautorizata a produselor, sa isi sporeasca trasabilitatea produselor, deoarece le ajuta sa isi protejeze investitiile, cota de piata si reputatia.

PROTECTIA MARCII IMPOTRIVA CONTRAFACERILOR

Pentru a vă proteja marca, aveți nevoie de solutii de AUTENTICARE A PRODUSELOR pe care va puteti baza. Dincolo de protectie, veti observa un beneficiu în cresterea reputatiei marcii, a vizibilitatii în lantul de aprovizionare si a profiturilor.

Contrafacerile ameninta acum piete și industrii din ce in ce mai diverse, de la produse cosmetice la moda, farmaceutica si auto.

Verifica solutiile noastre pentru:

SERIALIZARE

ALTE SOLUTII

CONFORMITATEA CU CERINTELE LEGISLATIVE

Se acorda o importanta crescuta managementului conformității cu reglementările legale pentru produsele finite.

Verifica solutiile noastre pentru:

CODIFICARE PRODUSE

TRACK & TRACE

SERIALIZARE