Slider
COVID-19. GTS Automation. Vállalatcsoportunknál mindegyik részlegünk zavartalanul működik, minden olyan óvintézkedést meghoztunk, amelyet az illetékes hatóságok rendeltek el a vírus terjedésének megakadályozása, valamint minden alkalmazottunk védelme érdekében. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a további fejleményekről. GTS Automation Csapata
Ránk partnerként számíthat üzleti sikerei elérésében. Vállalatunk célja az, hogy értékes üzletfélként hozzájáruljunk a gyártási folyamatok fejlesztéséhez átfogó megoldásainkon és szolgáltatásainkon keresztül. Ügyfeleink és az ő megoldandó problémáik inspirálnak minket a legújabb, legfejlettebb megoldások használatára (jelöléstechnika, csomagolás, szállítás, súlymérés, vizsgálóberendezések, szoftverek és egyéb rugalmas, hatékony és minőségi eszközök területén)

A GTS Automation Kft. Magyarországon kizárólagos forgalmazója a világhírű SIC-Marking jelöléstechnikai eszközöknek.

A SIC Marking egy megbízható, innovatív üzleti partner a fémalkatrészek tartós jelölésére és nyomon követésre. Ügyfélközpontú hozzáállásával és hatalmas tapasztalatával az egyik legfőbb szereplője a jelöléstechnikai üzletágnak.

Vállalkozása minden igényét lefedjük az értékesítés előtti előkészítésben, konzultációkban, valamint az értékesítés utáni szolgáltatásokban is.

AUTOMATIZÁLÁS

A koncepciótól a végrehajtásig segítünk önnek megtalálni a leginkább költséghatékony megoldást, melyek maximálisan megfelelnek az ön igényeinek.

IPARI MEGOLDÁSOK

Megoldások integrálása a már meglévő, vagy új gyártósorokba

SZOFTVEREK

Szoftverfejlesztés, dedikált megoldások, szoftver integráció, WMS, dokumentum menedzsment és OCR, szakértőink mindenben segítik munkáját.

TELJES TÁMOGATÁST NYÚJTUNK

Technikai konzultáció

Szakértő csapatunk elemzi az üzleti kihívásait és profi megoldási javaslattal állunk elő: meghatározzuk a szoftverek, szolgáltatások, hardverek és egyéb berendezések legjobb kombinációját, hogy a legköltséghatékonyabb és egyben leghatékonyabb megoldást nyújthassuk vállalkozásának.

Megoldás és végrehajtás

Megtervezzük és kivitelezzük a megoldást céljai eléréséhez. Szakértői csapatunk fő célja, hogy maximális támogatást és innovatív, de egyben nyereséges megoldást is kínáljon üzleti vállalkozásához.

Integráció

Természetesen szem előtt tartjuk, hogy az általunk kínált megoldás probléma nélkül integrálódjon a termelési rendszerébe, valamint a kommunikáció is megfelelő legyen.

Technikai támogatás

Támogatást nyújtunk a telepítési folyamatban és operátorok képzésében. Egyedi, szeméyre szabott tréningekkel is állunk rendelkezésére.


Értékesítés utáni támogatás

Szerviz és karbantartás. Egyszerű, testre szabott és átfogó szolgáltatásokat kínálunk, amelyek segítenek az ügyfeleknek a megbízhatóság, a hatékonyság és a jövedelmezőség növelésében.

Fogyóeszközök és pótalkatrészek

Az eredeti fogyóeszközöket és pótalkatrészeket készleten tartjuk, hogy gyorsan megfeleljünk változó igényeinek és elvárásainak.