Solutii industrii

Compania noastră oferă soluții și tehnologii care cresc calitatea vieții oamenilor din întreaga lume în industria alimentară, industria băuturilor, industria tutunului, produse cosmetice, automobile și spațiala, comerț cu amănuntul, transport și logistică, produse farmaceutice și medicale, electrice și electronice, cabluri , metalurgie, construcții și multe alte domenii.

partenerul tau de afaceri

Toate industriile se confruntă cu provocările afacerilor în fiecare zi, de aceea am dezvoltat o abordare de parteneriat pentru clienții noștri din diferite industrii: lucrăm împreună pentru a concepe, construi și implementa cat mai multe solutii pentru afacerile lor.

Soluții de marcare pentru produse, colete și paleti. Marcarea pe ambalaje sau direct pe produse (alimente, băuturi, dulciuri, lactate, produse cosmetice și articole de toaletă, echipamente electrice și electronice, cabluri, fire, tuburi, țevi și profile, piese hardware, metal)

marking codin

Echipamente pentru ambalare primara, secundara sau terțiara, semiautomatic sau automat, în funcție de aplicatii și de productivitatea dorită.

packaging

Echipamente care îmbunătățesc calitatea produselor, elimină erorile de producție și reduc costurile de producție. Aplicații de detectare a contaminanților și defectelor, monitorizarea liniilor de producție.

inspection and detection solutions

Elimină erorile de producție și reduc costurile.

Weighing-solutions-GTS-AUTOMATION

Dedicat tuturor industriilor pentru un flux de producție eficient și adaptabilitate la programele de producție care necesită mai multe produse pe o singură linie.

transport solutions conveyors

Soluții inovatoare care contribuie la îmbunătățirea activităților în depozite sau în fluxul de producție.

traceability

Integrarea roboților adaugă avantaje competitive afacerii dumneavoastra, rezolva nevoile de forta muncă și crește productivitatea afacerii.

robotization

Dezvoltarea de sisteme integrate și implementarea acestora, optimizarea, mentenanta și asistența.

wms software

Obțineți rezultate optime și prelungiți durata de viață a echipamentului, reducând la minimum costurile de întreținere sau de reînnoire ale echipamentului.

consumables and spera parts