• Schimbarea paletilor in 60 de secunde?

  Cum se poate schimba un palet in 60 de secunde?

  Cu Toppy Easy Changer schimbarea paletilor este extrem de ușoară.Utilizarea schimbatoarelor stationare de paleti permite satisfacerea nevoilor companiilor farmaceutice, alimentare și băuturi, a depozitelor de logistică, a centrelor de vânzare cu amănuntul și a oricărei companii care mută constant încărcături și mărfuri pe paleți.

  Echipamentele staționare Toppy sunt concepute pentru a îndeplini sarcini grele și utilizând sisteme inovatoare și de ultimă generație dezvoltate de Toppy în peste 40 de ani de experiență lucrând îndeaproape cu mărcile de referință din fiecare sector.

  Schimbătoarele de paleți staționare Toppy pot avea înclinarea până la 180° (materii prime) și fără rotire sau înclinare (produse finite).

  Read More
 • Va propunem o gama deosebit de variata de echipamente pentru citirea in siguranta a codurilor de bare si realizarea trasabilitatii necesare in orice domeniu industrial

  Read More
 • Cantarirea paletilor poate fi o operatiune simpla si rapida!

  Transpalet cu cantarire electronica integrata, simplu si fiabil. Disponibil si cu imprimanta integrata.

  Datorita dispozitivului de tractiune electrica, cantarirea si manipularea nu au fost niciodata atat de usor de realizat!

  Read More
 • Ambalare sigura a pastelor cu echipamentele Reepack!

  Oferim o gamă completă de mașini de ambalat semi-automate sau automate, fiabile și compacte, fabricate în întregime din oțel inoxidabil și proiectate pentru a satisface orice fel de nevoie din punct de vedere al productivității, siguranței și calității procesării.

  Soluția potrivită pentru produsul DUMNEAVOASTRĂ

  Soluțiile noastre pentru ambalarea pastelor proaspete în atmosferă modificată sunt concepute pentru a respecta și proteja produsele pe bază de paste și pentru a prelungi durata lor de valabilitate.

  Atmosfera modificată vă permite să vă păstrați cel mai bine produsul extrem de perisabil eliminând oxigenul și, dacă este necesar, să îl protejați evitând orice strivire.

  Cu sigiliile și termoformatoarele noastre, puteți ambala paste proaspete, cum ar fi gnocchi, tortellini și ravioli, fie într-o tavă preformată, fie într-o tavă termoformată care se va potrivi perfect produsului dumneavoastră.

  Pentru produsele care nu necesită ambalaje rigide, cum ar fi lasagna, sau pentru tagliatelle, care necesită doar un suport plat în interiorul pungii, puteți utiliza una dintre mașinile noastre orizontale Flow Wrapping.

  Toate mașinile noastre sunt optimizate pentru utilizarea materialelor eco-durabile.

  Read More
 • DESCOPERITI INTREAGA GAMA DE STATII DE MARCARE LASER!

  Statiile de marcare permanenta cu laser pe care vi le propunem va ajuta sa creati posturi de lucru dedicate. In plus, acestea pot fi integrate fara probleme in linii de productie deja existente. Mai mult, acestea permit atat realizarea de marcaje pe piese in serii mici, medii, dar si mari. Redimensionarea incintelor, crearea de utilari specifice, ajustarea miscarilor suplimentare (axa Z, axa rotativa) sunt optiuni accesibile la cerere. Aceste statii sunt echipate cu sursa laser cu Yterbiu, tehnologie de ultima generatie, ultra performanta si usor de folosit, echipamentele neavand nevoie de intretinere. Tehnologia este utilizata in principal pentru realizarea de marcaje pe orice tip de material, de la plastic la metal si permite obtinerea unui marcaj de calitate intr-un timp redus.

  Statia de marcare laser L-Box

  Aceasta este compacta, putand fi instalata usor pe un banc de lucru. Este creata pentru realizarea de aplicatii industriale de trasabilitate, identificare sau marcare decorativa.

  Dimensiuni externe: 505 x 770 x 765 mm

  Inaltime maxima a pieselor ce urmeaza a fi marcate: 223 mm

  Lungime maxima a pieselor ce urmeaza a fi marcate: 440 mm

  Statia de marcare laser XL-Box

  Aceasta este cunoscuta pentru cresterea productivitatii in posturile dedicate realizarii de marcaje si pentru realizarii trasabilitatii componentelor. Este perfect adaptata realizarii de marcaje clare de tip cod alfanumeric, cod de bare sau DataMatrix 2D, pe orice tip de metal sau plastic. In plus, permite integrarea de celule robotizate controlate automat.

  Dimensiuni externe: 655 x 755 x 995 mm

  Inaltime maxima a pieselor ce urmeaza a fi marcate: 370 mm

  Lungime maxima a pieselor ce urmeaza a fi marcate: 570 mm

  Statia de marcare laser XXL-Box

  Aceasta este in mod special adaptata pentru realizarea de marcaje pe piese voluminoase. Disponibila in 3 dimensiuni (800, 1200 si 1600 mm latime), aceasta va ofera posibilitatea de a marca piese cu inaltimi de pana la 520 mm si lungimi de pana la 820 mm. Cu volumul sau de lucru deosebit de mare, statia de marcare laser XXL-Box este cea mai competitiva solutie pentru realizarea de marcaje de calitate pe piese de dimensiuni mari

  Aplicatii:

  Read More
 • DESCOPERITI BENEFICIILE SOLUTIILOR DE MANIPULARE CU ACTIONARE CU VACCUM!

  Trebuie să manipulați cutii de diferite dimensiuni de până la 250 kg? Sau orice alte sarcini (saci, cutii, panouri, butoaie și containere, tăvi, produse alimentare, sarcini nestandardizate, paleți goi, grinzi, plăci, foi de geam, uși)?

  Manipulatoarele noastre cu acționare cu vacuum vă permit să manipulați aceste sarcini fără stres și în deplină siguranță!

  Echipamentele se adaptează tuturor sectoarelor de activitate pentru a maximiza productivitatea, siguranța produselor si limitând în același timp riscurile accidentelor de munca.

  Read More
 • Scanare impecabila si trasabilitate maxima in unitatile de retail!

  In sistemul de retail, viteza, acuratetea si trasabilitatea perfecta sunt cheia satisfactiei clientilor. Vanzarile online i-au adaugat o noua provocare, astfel incat astazi, fiecare sistem trebuie sa fie capabil sa gestioneze acest tip de vanzari si, in acelasi timp, sa asigure o gestionare eficienta a rentabilitatii. Clientii de top sunt din ce in ce mai pretentiosi, iar tehnologia trebuie sa ofere solutii flexibile pentru a asigura atat satisfactia, cat si loialitatea clientilor. Fie ca tranzactionati produse alimentare, fie ca va ocupati de articole nealimentare, indiferent daca sunteti un comerciant cu amanuntul, de e-commerce sau gestionati magazine de caramida sau mortar, cu scannerele Datalogic puteti realiza toate aplicatiile dumneavoastra de citire a codurilor de bare.

  Avantajele folosirii scannerelor Datalogic:

  – Citirea codurilor de bare se face foarte rapid astfel incat clientul paraseste casa de marcat dupa scurt timp
  – Permit citirea codurilor de bare complexe, ce pot contine informatii multiple, specifice fiecarui domeniu in care activeaza unitatea de retail
  – Ajuta la realizarea de sisteme de urmarire a gradului de de umplere a rafturilor, astfel incat acestea sa fie permanent pline
  – Ajuta la sortarea si gruparea ulterioara a marfurilor, cu scopul realizarii diverselor tipuri de loturi (pachete de produse in promotie, comenzi ale diferitilor clienti etc.)

  Read More
 • Solutii robotice pentru automatizarea inteligenta a proceselor!

  Robotii industriali sunt uşor de utilizat şi oferă o flexibilitate completă datorită unei serii de opţiuni specifice pentru fiecare aplicaţie, unei integrări simple, unei sarcini utile mari şi unei raze largi de acţiune.

  APLICATII: manipulare, paletizare, sortare, ambalare, aplicatii de prelucrare (frezare, strunjire, rectificare, aplicatii de sudare cu ar electric, găurire, alezare şi filetare cu centre de prelucrare verticale, taiere cu laser, frezare cu centre de prelucrare verticale, tăiere cu fir EDM etc), supravegherea utilajelor, controlul miscarii.

  INDUSTRII: automotive, industria aerospaţială, electronice, industria alimentară, domeniul medical, mase plastice, industria prelucratoare de metal

  Echipa noastra va asigura managementul complet al proiectului, de la consultanta, design si pana la integrarea in linia de productie si servicii post-vanzare, prin intermediul departamentelor noastre specializate de proiectare, service si software.

  APLICATII DE AUTOMATIZARI ROBOTICE IN INDUSTRIA AUTOMOTIVE
  Automatizarea începutului de linie: depaletizare si preluare, manipulare
  Automatizarea productiei: linii de productie automatizate, procesare (sudare, vopsire, strujire, finisare, aschiere etc)
  Automatizarea sfarsitului de linie: ambalare si sortare, paletizare

  APLICATII DE AUTOMATIZARI ROBOTICE IN INDUSTRIA ALIMENTARA & BAUTURI
  In procesarea alimentelor in special, automatizarea cu roboti industriali asigură o calitate superioară constanta, îmbunătăţeşte calitatea sortarii şi timpii de manipulare şi sporeşte producţia prin accelerarea proceselor de ambalare.

  Automatizarea începutului de linie: depaletizare, alimentare linie
  Automatizarea productiei: manipulare si selectare, automatizarea proceselor (de exemplu feliere, umplere etc), ambalare
  Automatizarea sfarsitului de linie: ambalare in cutii de carton, paletizare

  Read More
 • SIC MARKING lanseaza doua noi echipamente de marcare prin micropercutie portabile, E-touch si E-touch XL!

  Noile echipamente de marcare portabile reprezintă o adevărată inovatie, datorita designului lor cu ecran tactil, corpului usor din plastic si controllerului incorporat. 

  SIC Marking isi consolideaza pozitia de lider in domeniul marcarii permanente, demonstrand capacitatea de a dezvolta echipamente avansate conform solicitarilor si nevoilor clienților.

  Read More
 • Descoperiti transpaletul cu cantarire electronica!

  Descoperiți avantajele cantarelor de paleti din seria TPWN, una dintre soluțiile noastre de cantarire pentru industria logistica:

  ☑ Transpalet cu cântărire electronică integrată, simplu, fiabil, potrivit pentru condiții de muncă dure.
  ☑ Sunt indispensabile acolo unde trebuie să cântăriți cu precizie și să economisiți timp.
  ☑ Baterie reîncărcabilă detașabilă in standard.
  ☑ Disponibil și cu imprimantă integrată și în versiunea aprobată CE-M DOUBLE SCALE.
  ☑ Fabricat, calibrat și calibrat în Italia de către Dini Argeo.

  solutii de cantarire transpaleti
  Read More